• Gratis machines en accessoires?

  Gratis machines en accessoires?

  Gasten, klanten en jouw team maken van jouw investering een succes. De mensen die de koffie, de machines en accessoires produceren vertrouwen erop! Ga voor slimme deals: voor elk budget, altijd met full budget uitstraling. Starten kan al vanaf € 4.995. Alles begint bij de smaak. Vraag nu een proefpakket aan!(die investering is voor onze rekening):
 • SUPPORTING 100% VIRGIN COFFEE Dat moet je proeven: Vraag nu een proefpakket aan!(die investering is alvast voor onze rekening):
 • Koffie als visitekaartje

  Koffie als visitekaartje

  Optimaal onderscheidend uit een Jura Professional machine

  Ontdek hoe
 • Hoe matige smakende koffie te zetten...

  Hoe matige smakende koffie te zetten...

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5

Als koffieliefhebber sluit je een lekkere lunch of smaakvol diner natuurlijk in stijl af.
Maar waar vraag je naar?

Ontdek je verborgen koffiesmaak!

"Doe mij maar een cappuccino met een Colombia Excelso!"

Koffie als wijn?

De variatie in koffiebonen is net zo veelzijdig als dat van druiven. De smaakmogelijkheden zijn zelfs meer gevarieerd. Vraag jij naar een rode of witte wijn? Of ken je je voorkeur voor een Chardonnay, Pinot Grigio, Cabernet Sauvignon of Shiraz en dat misschien zelfs per land? Dan weet je al wat je blij maakt en welke wijn je gerecht compleet maakt.
En anders vertelt een behulpzame en deskundige medewerker het je vast wel.

Zo ontdek ook jij je verborgen koffiesmaak

Raar toch, dat je voor koffie nog vaak vast zit aan een standaard merk. Zelfs met melkvariaties lijkt het allemaal wel veel op elkaar.
Dat hoeft niet! Elk continent, elk land, elke regio levert een andere smaak koffie op. Dat hangt o.a. af van de ligging, het klimaat, de hoogte en de grondsoort. Het verschil in smaak en kwaliteit kan groot zijn.
Een koffie met van nature tonen van cacao en caramel geeft in de cappuccino een mooie romige chocolademelk-koffie. Of een spannende en fruitige citrus espresso. Puur natuur!
In onze webshop hebben we enkele koffies geselecteerd op smaakkarakter. Zo weet je de volgende keer waar je naar moet vragen.

Natuurlijk 100% virgin

Voor de volledige ervaring vraag je naar 100% virgin koffie. Dan weet je zeker dat alle rijke, romige smaken nog aanwezig zijn.
Mét aangename nasmaak als bonus.

shop tropacafe online 100% VIRGIN COFFEE